Preview Mode Links will not work in preview mode

Noel och Ludwig - Riddarna med brustna hjärtan.

 

Det här blir en kul resa, häng med. 

 

Kontakt? info@jarowskij.se

Aug 18, 2017

Att man spenderar så mycket tid åt att tro på andra människor - och på tomten. Men att det ska vara så svårt att tro på sig själv en liten stund? Och historien om den lilla pojken med hjärntumör som blev frisk. 


Aug 11, 2017

Det är orgasmens dag och killarna firar detta genom att Noel får testa på yrket som sexolog och Ludde övar på sin danska. Det pratas också om oron föräldrar måste ha och om vita lögner.


Aug 4, 2017

När sommaren är full av spelningar är det ibland svårt att hinna med allt som ska göras. Men nu är Riddarna med brustna Hjärtan ÄNTLIGEN tillbaka igen! Och som plåster på såren till er som längtat och väntat har Noel & Ludwig idag med sig en överraskningsgäst!


Jul 14, 2017

I dagens avsnitt är Noel & Ludwig på två helt olika platser. Ludwig tar en paus och smygkollar på Ulf Lundells hus på Österlen medan Noel är kvar i Stockholm och funderar över det konstiga brevet som kom på posten.


Jul 7, 2017

I avsnitt 15 funderar Noel & Ludwig på vad dom hade jobbat med om dom inte spelade i Hov1. Skulle Ludwig någonsin bli fotbollsproffs och hur bra hade Noel egentligen varit som psykolog? Det snackas också om att Dogge Doggelito säljer mangos, Bråvalla och om att backa Sara.