Preview Mode Links will not work in preview mode

Noel och Ludwig - Riddarna med brustna hjärtan.

 

Det här blir en kul resa, häng med. 

 

Kontakt? info@jarowskij.se

Dec 15, 2017

I dagens avsnitt har Noel & Ludwig en gäst i studion. Tillsammans med Camilo glider dom mellan mängder av nostalgiska historier och sätter verkligen fingret på det här med vikten av vänskap.


Dec 8, 2017

Frågorna är många i dagens avsnitt. Noel & Ludde funderar på om Jay-Z inspirerande eller straight up fejk? Om rappare är genier eller rent av dumma i huvudet? Och vilken rappare har egentligen påverkat grabbarna mest under åren?

 

PS - Glöm inte att kolla på Idolfinalen ikväll!


Dec 1, 2017

Noel & Ludwig har varit på Solsidans galapremiär och den tillhörande efterfesten ute i Saltis. Vad fick grabbarna uppleva under kvällen? Vad är Karoshi? Och hur mycket kan man egentligen kallprata?


Nov 24, 2017

Kan människor vara FÖR roliga? Hade man helst hängt med Obama eller Drake en kväll? Och går den tekniska utvecklingen lite väl fort just nu? Detta och mycket mer snackar Noel & Ludwig om i dagens avsnitt av Riddarna med brustna hjärtan.

 

 

Missa inte Stayhards helt galna rea nu under BLACK FRIDAY! Hela helgen...


Nov 17, 2017

Killarna är hemma från en drömresa i Paris och har som vanligt massor att snacka om. I veckans avsnitt går dom igenom allt från kärlekens språk till presentpress.

 

Missa inte att få 20% rabatt när ni handlar på www.stayhard.se
Ange koden: RIDDARE